aafke van thiel

Financieel Administratief Medewerker.

Sinds juli 2022 werkzaam bij SPR Retail en het voelt al als thuis. Met een fijne informele sfeer en toegankelijke en open collega’s.

Leukste van de functie?

“Het bedrijf heeft een fijne informele sfeer en iedereen is heel toegankelijk en open. Het fijne is dat je de ruimte krijgt om dingen op te pakken en binnen je takenpakket je eigen dagindeling te maken. Ook de omgang met collega’s is heel fijn. Iedereen gaat goed met elkaar om en er is ruimte voor een praatje en een geintje.”

“Wat ik leuk vind aan werken bij SPR Retail? De taken op de administratieve afdeling zijn heel divers en afwisselend. Het ene moment ben ik bezig met het binnen boeken van de betalingen via de diverse betaalplatforms, het volgende met het doen van de BTW aangifte, inboeken van de inkomende facturen of het bestellen van kantoorartikelen of koffie.”

“Het bedrijf is volop in ontwikkeling en dat merk je. Er komen nieuwe taken bij, processen worden verfijnd en systemen worden steeds beter op elkaar afgestemd. Dit maakt het werk erg dynamisch en we kijken allemaal uit naar het moment waarop er weer een nieuwe stap voltooid is.”