over ons

Over SPR Retail

SPR Retail is een dynamische, snelgroeiende en internationale e-commerce organisatie. We hebben webshops in de werkplaatsinrichting en gereedschappen en tuin- en buitenartikelen. In onze shops verkopen we enkel en alleen onze eigen merken die we zelf ontwikkelen en produceren. We leveren zowel aan consumenten als zakelijke eindgebruikers. Daarnaast zijn we actief op diverse nationale en internationale marketplaces en platforms zoals op Bol.com en Amazon.

missie & visie

Waarde, duurzaamheid en kwaliteit

Dit zijn onze kernwaarden die terugkeren in onze missie en visie. Of het nu onze producten, merken of webshops betreft, onze service naar onze klanten of samenwerkingen met partners, in ons werkgeverschap of in het DNA van onze mensen.

Missie

We ontwikkelen en verkopen duurzame kwaliteitsproducten en merken die waarde toevoegen aan professionals en consumenten voor in het bedrijf en thuis. Premium kwaliteit en lang genieten voor een betaalbare prijs.

Visie

Onze merken, producten, webshops, service, werkomgeving, werkgeverschap, partnerships,  relaties en werknemers vanuit onze kernwaarden duurzaamheid, kwaliteit en waarde doorontwikkelen naar een onderscheidend niveau.

Benieuwd naar verhalen van onze collega’s?

Contact met SPR Retail