over ons

Over SPR Retail

Aan de rand van het mooie Someren vind je onze waanzinnige showroom vol met producten waar wij trots op zijn. Je vindt hier namelijk enkel en alleen onze eigen merken, ontwikkeld en geproduceerd door, je raadt het al, onszelf!
En die producten verkopen we ook nog eens op diverse nationale en internationale marketplaces en platforms zoals Bol.com en Amazon, én in onze eigen webshops.

missie & visie

Waarde, duurzaamheid en kwaliteit

Dit zijn onze kernwaarden die terugkeren in onze missie en visie. Of het nu onze producten, merken of webshops betreft, onze service naar onze klanten of samenwerkingen met partners, in ons werkgeverschap of in het DNA van onze mensen.

Missie

We ontwikkelen en verkopen duurzame kwaliteitsproducten en merken die waarde toevoegen aan professionals en consumenten voor in het bedrijf en thuis. Premium kwaliteit en lang genieten voor een betaalbare prijs.

Visie

Onze merken, producten, webshops, service, werkomgeving, werkgeverschap, partnerships,  relaties en werknemers vanuit onze kernwaarden duurzaamheid, kwaliteit en waarde doorontwikkelen naar een onderscheidend niveau.

Contact met SPR Retail