Hicham mahnin

Customer Service Medewerker.

Hicham is werkzaam bij SPR Retail sinds 2021. Het begeleiden en adviseren van klanten bij een toekomstige aankoop en de service die daarbij hoort, dát is wat Hicham leuk vindt.

Leukste van de functie?

“Een klant helpen en adviseren zoals je zelf geholpen wilt worden is mijn motto. Toen ik in 2021 zag dat ze bij SPR Retail op zoek waren naar versterking op de klantenservice in een jong, maar professioneel bedrijf, twijfelde ik geen moment.”

“Wat mij heel erg aanspreekt is dat er veel vrijheid en variatie is in de werkzaamheden. Je hebt namelijk contact met de klant via verschillende media (Telefoon, e-mail, chat), maar ook in onze grote showroom waarin klanten alle producten met een kop koffie en passend advies kunnen bekijken. Ook het verwerken van orders en het maken van offertes behoren tot de dagelijkse werkzaamheden. Een afwisselende en dynamische functie dus.”

“Er heerst een echte Brabantse gezelligheid. Er kan tegen iedereen altijd alles gezegd worden. Ook als er iets speelt, kan dit direct besproken worden. Problemen zijn er namelijk om opgelost te worden.

Ik hoop mij in de komende jaren flink door te kunnen ontwikkelen en hier nog vele jaren met plezier te kunnen werken.”