spr als werkgever

Jij verdient het

Je verdient natuurlijk bij ons een mooi salaris en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar wat jij vooral verdient, vinden wij, is een inspirerende werkomgeving waar jij je kunt ontwikkelen zoals jij wilt en zo je eigen carrière kunt vormgeven. Waar je elke dag met plezier naartoe gaat en plezier maakt. Leren. Successen vieren. Lachen.

Arbeidsvoorwaarden

Jij maakt het verschil

Jij maakt als medewerker van SPR Retail hét verschil. Jij zorgt voor de groei van onze organisatie en voor tevreden klanten. Daar werk je hard voor en dat waarderen we. Die waardering krijg je terug in de vorm van een mooi pakket arbeidsvoorwaarden. Ruimte voor ontwikkeling en de mogelijkheid om zelf sturing te geven aan je loopbaan: dat vinden we nog belangrijker. We hopen lang van je talenten, werkplezier en successen te genieten en dat faciliteren we. Door je een fijne werkomgeving te bieden, je alle tools te geven om succesvol te zijn en te groeien, goed naar je wensen te luisteren privé en zakelijk. Wat je wens ook is, in overleg is veel mogelijk. Financiële ondersteuning voor opleidingen, trainingen en cursussen. Balans in je leven. Je ontwikkeling als mens. Jouw loopbaan krijgt vorm bij SPR Retail.

Beloning

Bij SPR Retail verdien je een goed salaris. In de vacatureteksten communiceren wij in de meeste gevallen het maximale salaris o.b.v. een 40-urige werkweek. Naast je salaris en 8% vakantiegeld kun je ook nog een aanwezigheidsbonus verdienen.

Voor later

Werk je bij SPR Retail, dan ben je ook verzekerd van een goed pensioen. Je doet mee aan de pensioenregeling van Bedrijfspensioenfonds Detailhandel. Je ontvangt elk jaar een overzicht van hoe ze ervoor staan en wat dit voor jouw pensioen betekent. Met een dekkingsgraad van 127,5% op 31-8-2022 is het bedrijfspensioenfonds Detailhandel een van de best presterende bedrijfspensioenfondsen. SPR Retail betaalt grotendeels de pensioenpremie aan het pensioenfonds. Jou wordt gemiddeld 1/3e deel van deze premie in rekening gebracht.

Voor nu

Een gezonde levensstijl is belangrijk. Zo blijf je fit en scherp. Om dit te ondersteunen zorgen we er bij SPR Retail voor dat er dagelijks vers fruit beschikbaar is en stellen wij 1x per week je in de gelegenheid om samen met je collega’s een broodje te eten op kosten van het bedrijf. In ons bedrijfspand is ook een tafeltennis- en voetbaltafel aanwezig waar je dagelijks een collega kunt uitdagen om tegen jou te spelen. Ook hebben we een actieve personeelsvereniging om als team en collega’s op een andere manier met elkaar om te gaan dan alleen op het werk.

Balans

Een fulltime dienstverband bij SPR Retail BV bestaat uit een werkweek van 40 uur. Parttime werken is altijd bespreekbaar. Omdat we samen werken aan ons succes werken we zoveel mogelijk samen in ons moderne en sfeervolle bedrijfspand. Indien de situatie erom vraagt, is vanuit huis werken bespreekbaar. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van je functie en de afspraken die je daarover met jouw manager maakt. Je krijgt van ons vijf weken vakantie (200 uur) op basis van een fulltime dienstverband.

Ontwikkeling

Jij bent zelfstandig en ondernemend

SPR Retail is een ambitieus ondernemend bedrijf. En zo willen we ook dat onze mensen zijn. Vrij om te ontwikkelen, zelfsturend en ondernemend. Dat faciliteren we. Ook geven we je de ruimte om zelf richting te geven aan je loopbaan. Jij bepaalt waar je naartoe gaat en hoe. Wat je wens ook is, in overleg is veel mogelijk. Financiële ondersteuning voor opleidingen, trainingen en cursussen vinden we belangrijk. Je wordt gemotiveerd, begeleid, geïnspireerd en gefaciliteerd om te groeien. Jouw loopbaan krijgt vorm bij SPR Retail.

Cultuur

Jij doet ertoe

Wanneer je start bij SPR Retail krijg je een warm welkom van onze collega’s die je heel graag je nieuwe werkomgeving laten zien. Onze sfeer is informeel en iedereen is gelijk. We gaan gelijkwaardig met elkaar om, in welke functie dan ook. We werken hard, maar altijd met heel veel plezier en humor. In een groei-organisatie is elke dag anders en zeer dynamisch. Vrijheid, verantwoordelijkheid en flexibiliteit zijn daarbij de kernwaarden. We zijn betrokken en vertrouwen elkaar. En jij wordt altijd gezien. Jij doet er toe!

Benieuwd naar verhalen van onze collega’s?

Contact met SPR Retail