toon maas

Allround Logistiek Medewerker.

SPR Retail is een familiebedrijf en dat merk je aan alles. Je wordt echt gezien. Toon Maas werkt sinds 2018 bij SPR Retail. Voor die tijd heeft hij 32 jaar gewerkt bij het bedrijf van de vader van eigenaar Sjors Prosman. Toen er in 2018 een vacature vrij kwam bij  SPR Retail wist hij het meteen. Die baan wilde hij hebben en daarover heeft hij geen seconde hoeven na te denken.

Leukste van de functie?

“Het is fijn dat het werk op de logistieke afdeling erg afwisselend is. Mijn collega’s en ik hebben geen specifieke taakverdeling. We doen alles: van het lossen van containers, het picken van orders, het verzendklaar maken van orders tot het inventariseren van de voorraden. Iedere dag is anders en dat geeft mij veel energie.”

Wat vind je het belangrijkste in je werk? “Dat de orders van de klanten netjes en goed beschermd verpakt zijn. We leveren goederen in heel Europa en deze worden ook nog regelmatig doorgegeven naar een andere transporteur. Ik wil dat onze klanten direct aan de slag kunnen met de bestelde producten en daarom moet het onbeschadigd aankomen.”

Het is prettig dat je bij SPR Retail werkt in een professionele omgeving, maar dat alles wel erg persoonlijk is; het warme gevoel van een familiebedrijf. De lijntjes zijn kort en iedereen is lekker gewoon, lekker Brabants.

Toon werkt met veel plezier en hij stelt zich zelfs voor dat hij hier tot zijn pensioen blijft werken. Maar daar denkt hij nu nog niet aan, eerst nog een groot aantal jaren lekker aan de slag.