dane callaway

Product Manager.

Dane werkt sinds 2018 bij SPR Retail en heeft binnen de organisatie de groei zien ontstaan.

Leukste van de functie?

“Na een werkverleden van 9 jaar in de retail, wilde ik mijn technische kennis (vanuit de Autosport) en werkervaring combineren om op een hoger niveau een uitdagende functie te kunnen vervullen. Bij het solliciteren was ik zelf niet heel bekend met SPR Retail, maar was ik zeer positief verrast door de activiteiten, producten en manier waarop hier wordt gewerkt.

“Er worden leuke uitjes georganiseerd en er is voldoende humor aanwezig. Zelfs met de groei van de afgelopen jaren is het nog steeds duidelijk dat het om een familiebedrijf gaat waarbij een open en informele werksfeer aanwezig is met korte lijnen. Een hechte groep collega’s die elkaar op ieder moment willen ondersteunen waar nodig. Zo heb je niet alleen het gevoel, maar daadwerkelijk de overtuiging dat het gehele bedrijf als een team werkt om samen voor de beste resultaten te kunnen zorgen. Dit geeft dat extra beetje rust omdat je ervan uit kan gaan dat er altijd iemand is die jou kan ondersteunen of helpen.”

“In mijn huidige functie is het de taak om alles rondom producten en de gehele supply chain voor te bereiden, verbeteren en vernieuwen. Het is zeer afwisselend en verfrissend omdat het nooit om eenzelfde taak of situatie gaat. Tegelijk wordt van alle kanten mijn kennis geprikkeld binnen het bedrijf, zo krijg ik iedere dag weer energie en kan ik productief de dag beginnen.”

“Mijn functie is de afgelopen jaren meegegroeid binnen de groei van het bedrijf. In samenspraak met directie heb ik gesproken over mijn wensen en interesses. Hier is duidelijk naar geluisterd en ze hebben gekeken naar mijn vaardigheden en wensen voor de toekomst. Door deze combinatie correct toe te passen heb ik de mogelijkheid gekregen om door te groeien om zowel mijn kennis als ervaring blijvend te kunnen uitbreiden. Bij SPR Retail krijg je voldoende ruimte om: zelfstandig te werk te kunnen gaan, zelf prioriteiten te kunnen stellen en structuur aan te brengen in je werkzaamheden. We werken als gezamenlijk team met dezelfde doelstelling en helpen elkaar om dit te kunnen bereiken.”

“Ik verwacht nog lang bij SPR Retail werkzaam te zijn en kijk graag naar de toekomst met nieuwe collega’s, producten en uitbreiding.”