chantal van den bersselaar

SEO Specialist.

Chantal heeft het heel goed naar haar zin bij SPR omdat zij mag werken met leuke collega’s, internationaal kan opereren en een fantastische werkomgeving heeft die aan de showroom grenst. Ook mag ze thuiswerken, maar ze komt liever naar kantoor. Dat zegt wel genoeg, toch?

Leukste van de functie?

 

“De afwisseling: Het ene moment doe ik onderzoek naar zoekwoorden of analyseer ik onze websitebezoekers, het andere moment schrijf ik teksten voor de websites George at Work en Jimmy at Work. De ene dag schrijf ik een producttekst over een compressor, de andere dag een blog over het zelf samenstellen van een werkplaatsinrichting.”

Wat vind je het belangrijkste in je werk?Een SEO Specialist schrijft teksten met één doel: zichtbaar zijn in Google en het liefste op de eerste plek verschijnen in de zoekresultaten. Op deze manier krijg je als bedrijf de meeste websitebezoeken en daar zitten potentiële klanten bij. Ik vind het belangrijk om vooruitgang te zien en dat hebben we met ons team voor elkaar gekregen. Een voorbeeld: op nummer 1 staan (en blijven staan) in Google met een belangrijke productgroep. Het werkt voor mij motiverend om nu ook andere productgroepen op deze positie te krijgen en te houden. “